Wens vervult van werkzoekende: baan als verjaardagscadeau

Wekr ontving een oproep

Op 21 januari 2016 ontving de redactie van Wekr een rondzendbericht van werkzoekende Wil Nieskens dat hij een baan cadeau vroeg voor zijn verjaardag. Wil is een deelnemer aan de trainingen voor 45 plussers van Wekr. Wil stuurde deze oproep naar een reeks recruiters en ontving daarop vele positieve reacties. Ook Wekr plaatste zijn oproep. Op 22 januari 2016, precies op de dag van Wil’s verjaardag, kregen we bericht dat zijn wens in vervulling is gegaan.

Meteen aan de slag

Wil belde vanaf zijn werkadres omdat hij, ondanks zijn verjaardag, meteen aan de slag is gegaan! Dat getuigt van de mentaliteit van de 45 plussers! De bal werd in de avond van 21 januari aan het rollen gebracht door Dion Paaijmans, adviseur van Mainfield, een intermediair met 15 jaar ervaring in de bemiddeling van midden- en hoger kader personeel binnen de bouw, infra, elektro- en installatietechniek. Mainfield was voor een uitvoerend bedrijf op het High Tech Chemelot terrein in Geleen met spoed op zoek naar een service coördinator.

Na een juiste briefing vanuit Mainfield en een prima gesprek met het uitvoerende bedrijf is direct besloten dat Wil vanaf 25 januari officieel van start gaat bij Mainfield in de functie van service coördinator voor het uitvoerende bedrijf op het Chemelot terrein. Nadat hij het goede nieuws ontving, heeft hij er een glaasje champagne op gedronken en voor zijn eerste werkdag heeft hij zichzelf op een concert getrakteerd. Inmiddels zijn de contracten tussen Wil Nieskens en Dion Paaijmans van Mainfield ook getekend en is Wil met veel enthousiasme van start gegaan!

Volgende training nog even meedoen

Wil gaf verder aan gewoon naar de eerstvolgende training te komen om zijn huzarenstukje met zijn trainingsgroep te delen. Wil heeft goed begrepen dat het in het leven gaat om halen èn brengen ! De teams van Wekr en Mainfield wensen Wil een hele goede start in zijn nieuwe baan en een heel succesvol jaar!

Vernieuwende samenwerking tussen Wekr en Mainfield

Extra leuk om te vermelden is dat uit het nieuwe dienstverband van Wil met Mainfield ook een vernieuwde samenwerking is ontstaan tussen Wekr en Mainfield. Wekr en Mainfield zullen naar de toekomst toe vaker in gezamenlijkheid optreden bij het vervullen van aanvragen voor vacatures binnen de bouw, civiele techniek en elektro- en installatietechniek.

Voor meer vacatures binnen de bouw, installatie/ elektro en civiele techniek zie www.mainfield.nl of volg de bedrijfspagina van Mainfield www.linkedin.com/company/mainfield (en dan op ‘volgen’ klikken) voor de meest up to date vacatures / opdrachten op dit moment!

 

Bron: wekr.nl