Vacature uitvoerder bouw in Zuid-Holland

Op zoek naar de vacature uitvoerder bouw in Zuid-Holland?

Mainfield bemiddelt starters en ervaren professionals in de bouwsector in Zuid-Holland en de gehele Randstad. Ben je werkzaam als uitvoerder bouw in Zuid-Holland en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste organisatie! Mainfield werkt in opdracht van diverse aannemers en bouwbedrijven in de regio Zuid-Holland. Dit kunnen regionale aannemers zijn, maar we werken ook voor landelijk opererende bouwbedrijven. Vaak gaat het hierbij zowel om nieuwbouwprojecten alsook renovatie en onderhoudswerken.

Werken als uitvoerder bouw in Zuid-Holland?

Als uitvoerder bouw in Zuid-Holland ben je verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van projecten in de Randstad. Dit kunnen projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw zijn, maar ook in de industriebouw zijn veel mogelijkheden in Zuid-Holland (met name op de Maasvlakte). Je bewaakt de voortgang van projecten en je stuurt op de aspecten tijd, kwaliteit, veiligheid en financien. Steeds vaker wordt in deze projecten gebruik gemaakt van de Lean werkmethodiek.

 

Met een MTS of HTS opleiding bouwkunde kun je aan het werk als uitvoerder bouw. Daarnaast is het een pré als je al enige ervaring hebt met de uitvoering van bouwkundige projecten en je bekend met termen als Design & Build, Lean en Bim.

 

Heb je interesse in de vacature uitvoerder bouw in Zuid-Holland? Bekijk dan direct onze actuele vacatures onderaan deze pagina!

Uiteraard kun je ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Indien gewenst kunnen wij aan de hand van je achtergrond advies uitbrengen over de mogelijkheden voor jou in de markt.

Beschikbare vacatures als uitvoerder in de bouw:

Bekijk ook onze vacatures als uitvoerder in de bouw in BredaTilburgEindhovenDen BoschNoord-BrabantNijmegenRotterdamZuid-HollandZeelandLimburg.

Kunnen wij je helpen?

Laat een bericht achter

Popup
reCAPTCHA