Vacature uitvoerder bouw in Zeeland

Op zoek naar de vacature uitvoerder bouw in Zeeland?

Mainfield is intermediar binnen de bouwsector. Wij werken voor verschillende bouwbedrijven en aannemers in de regio Zeeland en Zuidwest-Nederland. Hierdoor hebben wij met grote regelmaat vacatures voor bouwkundig uitvoerders, zowel voor starters alsook voor ervaren professionals in de bouw.

 

Werken als uitvoerder bouw in Zeeland

Als uitvoerder bouw in Zeeland draag je zorg voor een goede begeleiding van projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw. Dit kunnen zowel nieuwbouwprojecten zijn alsook renovatie en onderhoudswerken. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van medewerkers en onderaannemers. Je bewaakt de voortgang en je stuurt op kwaliteit, financiën en veiligheid van het project. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt op de bouwplaats en onderhoud je de contacten met alle betrokken partijen.

 

Om als uitvoerder bouw succesvol werkzaam te zijn, dien je te beschikken over een afgeronde opleiding bouwkunde op minimaal MTS-niveau. Ervaring is niet per se noodzakelijk, maar het is een pré indien je al enige projecten hebt aangestuurd en hierdoor bekend bent met termen zoals BIM, lean bouwen en Design & Build.

 

Heb je behoefte aan meer informatie over de vacature uitvoerder bouw in Zeeland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of reageer direct op een van onze vacatures hieronder:

Beschikbare vacatures als uitvoerder in de bouw:

Bekijk ook onze vacatures als uitvoerder in de bouw in BredaTilburgEindhovenDen BoschNoord-BrabantNijmegenRotterdamZuid-HollandZeelandLimburg.

Kunnen wij je helpen?

Laat een bericht achter

Popup
reCAPTCHA