Vacature uitvoerder bouw

Op zoek naar de vacature uitvoerder bouw?

Mainfield richt zich op de bemiddeling van midden en hoger kader personeel binnen de bouw. Wij werken voor een breed scala aan opdrachtgevers in de bouwsector, zowel kleinschalige aannemers alsook grote, landelijk opererende bouwbedrijven in de woningbouw en utiliteitsbouw. Als uitvoerder bouw ben je bij ons daarom aan het juiste adres!

 

Werken als uitvoerder bouw?

Als uitvoerder bouw ben je verantwoordelijk voor de aansturing en begeleiding van projecten in de realisatiefase. Je stuurt de medewerkers en onderaannemers aan en daarnaast draag je zorg voor de planning en het bewaken van de algehele voortgang van het project. Vaak gaat het hierbij om projecten in de woningbouw of utiliteitsbouw.

Sommige aannemers richten zich specifiek op nieuwbouw, maar er zijn ook bouwbedrijven die zich gespecialiseerd hebben in renovatie en onderhoud. Afhankelijk van je ervaring en wensen en ambities gaan wij op zoek naar de organisatie en projecten die het beste bij je passen.

 

Ben je momenteel uitvoerder in de bouw en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heb je een afgeronde opleiding bouwkunde en wil je aan het werk als uitvoerder bouw? Mainfield heeft met grote regelmaat vacatures voor uitvoerders bouw, dus neem in dat geval zeker eens contact met ons op of bekijk hier onze beschikbare vacatures in de bouw:

Beschikbare vacatures als uitvoerder in de bouw:

Bekijk ook onze vacatures als uitvoerder in de bouw in BredaTilburgEindhovenDen BoschNoord-BrabantNijmegenRotterdamZuid-HollandZeelandLimburg.

 

Kunnen wij je helpen?

Laat een bericht achter

Popup
reCAPTCHA