Project Gebouwgebonden installaties Enexis

Mainfield werkt nauw samen met diverse nichespelers in de installatietechniek. Één van deze opdrachtgevers is verantwoordelijk voor het meerjarig onderhoudscontract van diverse Enexis gebouwen in de regio Zuid-Nederland, specifiek voor alle gebouwgebonden installaties. Dit betreffen dus zowel de werktuigbouwkundige alsook de elektrotechnische installaties, zoals de complete HVAC van een gebouw.

Via Mainfield zijn een service technicus W installatietechniek en een projectleider W installatietechniek werkzaam op dit project, waarbij de betreffende medewerkers multidisciplinair ingezet worden. Het gaat om complexe en uitgebreide installaties, die voor een belangrijk deel moeten bijdragen aan de duurzaamheid van het kantoorgebouw. Zelfs de parkeerplaatsen zijn overdekt met zonnepanelen om optimaal gebruik te maken van energievoordelen.

Mainfield werkt nauw samen met kwalitatief hoogwaardige partners in de installatiebranche, waardoor we voor medewerkers legio mogelijkheden hebben om betrokken te zijn bij mooie en uitdagende projecten.