Dion Paaijmans


adviseur / partner bij Mainfield
Voor de volledige contactgegevens van Dion zie onze contactpagina

 

Dion

OpenToegevoegde waarde leveren door in gezamenlijkheid op een effectieve manier het maximale resultaat te bereiken Sluiten

 

Dagelijks ben ik actief binnen de sectoren bouw, installatie en elektrotechniek. Na opgegroeid te zijn binnen een aannemersfamilie in Brabant heb ik mijn HBO Vastgoed opleiding af weten te ronden. Hierdoor heb ik in een vroeg stadium kennis gemaakt met zowel de bouw alsmede de gebouwgebonden installatietechnische werktuigbouwkunde en elektrotechniek en spreek ik de taal van de technische sector. Vervolgens heb ik de bewuste keuze gemaakt om de link tussen deze sectoren en technici te willen leggen middels de technische arbeidsbemiddelingsector. Hierbij sta ik dagelijks in contact met opdrachtgevers die de mooiste projecten realiseren en kandidaten die op zoek zijn naar de meest vooruitstrevende werkgevers qua vacatures en / of projecten. Voor beide partijen ga ik dan ook door het vuur om het beste resultaat te bereiken en ga ik vaak verder waar anderen stoppen.

 

Bart van Beek


adviseur / partner bij Mainfield
Voor de volledige contactgegevens van Bart zie onze contactpagina

 

00d72d6

OpenVerder kijken dan het CV en vervolgens zien dat het succesvol uitpakt, geeft iedere keer opnieuw energie Sluiten

 

Vanaf 2006 heb ik mezelf gespecialiseerd in het oplossen van tijdelijke en structurele capaciteitsvraagstukken in de technische sectoren bouw, civiele techniek en installatietechniek. Mijn focus ligt hierbij op bouwkunde, GWW, ondergrondse infra en integrale projecten binnen de openbare ruimte. Kandidaat en opdrachtgever helpen bij het realiseren van hun ambities is altijd het uitgangspunt dat ik nastreef. Naast kennis van de markt en het op de juiste manier inzetten van mijn diepgewortelde netwerk, zorgen mijn hands-on mentaliteit en vasthoudendheid vaak voor een positief resultaat.