Partners Mainfield

Bart van Beek

Is een Bourgondiër en fanatiek sporter (voetbal) met een passie voor reizen. Samenwonend met zijn vriendin in de omgeving van Breda.

Waar word je enthousiast van?
Mensen en organisaties daadwerkelijk verder helpen bij het realiseren van hun ambities. Een nieuwe medewerker of baan vinden, is een proces waarin soms lastige keuzes gemaakt moeten worden. Het geeft veel voldoening wanneer je merkt dat dit proces uiteindelijk succesvol uitpakt.

Waar sta je voor?
Bij werving en selectie heb je steeds weer met verschillende individuen te maken en daarom is iedere procedure uniek. Ik vind het om die reden belangrijk om oog te hebben – en te houden – voor de menselijke maat. Wat wil iemand en waarom is dat voor hem of haar zo belangrijk? Daarnaast geldt voor mij het principe afspraak = afspraak.

Waarmee maak je het verschil?
Sinds 2006 ben ik gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling binnen de bouw en civiele techniek. Zodoende beschik ik over veel marktkennis én een groot netwerk. Samen met mijn pragmatische manier van werken en vasthoudendheid weet ik op die manier vaak tot resultaat te komen.

Hoe zou je je collega Dion omschrijven?
Dion is toegankelijk en iemand die buiten de gebaande paden denkt. Hij weet bovendien goed wat hij wil en is heel vastberaden om datgene ook te realiseren. Dat zie je terug in zijn manier van werken, iedere dag weer.

Dion Paaijmans

Is een ambitieuze en betrokken ondernemer met een passie voor vastgoed. Samenwonend met zijn vriendin en hond in de omgeving van Eindhoven.

Waar word je enthousiast van?
Het optimale resultaat voor alle betrokken partijen realiseren. Na een procedure krijg ik vaak te horen dat ik de belangen van de betrokkenen goed heb behartigd en dat ze mede daardoor hun wensen en ambities hebben kunnen waarmaken. Dat is waar ik het voor doe.

Waar sta je voor?
In mijn werk behartig ik de belangen van de mensen waarmee ik samenwerk alsof het mijn eigen belang is en dus ga ik voor het optimale resultaat voor kandidaat en opdrachtgever. Ik ben betrokken, ga efficiënt en persoonlijk te werk en heb nadrukkelijk oog voor lange termijn relaties. Daarnaast hecht ik veel waarde aan gemaakte afspraken.

Waarmee maak je het verschil?
Sinds 2011 ben ik gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling binnen de bouw en installatietechniek. Ook in mijn privéleven heb ik door mijn passie voor vastgoed een uitgebreid netwerk wat dagelijks groeiende is. Met name dit netwerk in combinatie met mijn doortastende en betrokken aanpak maakt hét verschil in deze markt waardoor ik zaken voor elkaar weet te krijgen die een ander vaak niet lukt.

Hoe zou je je collega Bart omschrijven?
Bart is een sociale persoonlijkheid met een echte hands-on- en winnaarsmentaliteit. Bovendien denkt hij actief mee en gaat hij te allen tijde op een respectvolle manier te werk.

Vragen? Neem dan contact met ons op!Contact opnemen
Kunnen wij je helpen?

Laat een bericht achter

Popup
reCAPTCHA