Detachering

Detachering richting een dienstverband bij onze opdrachtgever

In veelvoorkomende situaties is het wenselijk een medewerker eerst een periode op detacheringsbasis in te zetten met de mogelijkheid om na deze periode de medewerker kosteloos een dienstverband aan te bieden. Zo heb je als opdrachtgever de gelegenheid een goede inschatting te maken van de kennis en vaardigheden van de betreffende medewerker, maar wellicht nog belangrijker: je hebt gedurende deze periode tevens de mogelijkheid iemand echt te leren kennen en te bepalen of hij of zij in de bedrijfscultuur past. In deze situatie draagt Mainfield zorg voor het juridisch werkgeverschap en de afdrachten en werkgeversrisico’s.

De medewerker in kwestie heeft bovendien hiermee een prachtkans om een nieuwe ervaring op te doen, het bedrijf te leren kennen en deze periode te benutten om een vast contract af te dwingen. Daarmee gaan comfort en flexibiliteit hand in hand.

Projectmatige detachering

Voor tijdelijke capaciteitsvraagstukken beschikken wij over een pool van goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers met ervaring in de sector. Bij behoefte van tijdelijke aard kunnen wij deze medewerkers inzetten om opdrachtgevers gedurende een bepaalde periode te ontzorgen.

Mainfield neemt hierbij de zorg voor het juridisch werkgeverschap uit handen en is dus verantwoordelijk voor afdrachten en werkgeversrisico’s. Flexibiliteit en comfort gaan hierbij hand in hand, want het is mogelijk om de detacheringsperiode te verlengen of vroegtijdig te beëindigen.

Interesse in deze dienst van Mainfield?Contact opnemen
Kunnen wij je helpen?

Laat een bericht achter

Popup
reCAPTCHA