Diensten

Detachering, werving & selectie

Mainfield richt zich op de bemiddeling van starters en ervaren professionals in de bouw, civiele techniek en installatietechniek. Onze opdrachtgevers zijn aannemers, ingenieurs- en adviesbureaus, installatiebedrijven, toeleveranciers en (semi-)overheidsorganisaties. Afhankelijk van de wensen en ambities van onze opdrachtgevers en kandidaten bieden wij de volgende diensten aan.

Detachering richting een dienstverband bij onze opdrachtgever

In veelvoorkomende situaties is het wenselijk een medewerker eerst een periode op detacheringsbasis in te zetten met de mogelijkheid om na deze periode de medewerker kosteloos een dienstverband aan te bieden. Zo heb je als opdrachtgever de gelegenheid een goede inschatting te maken van de kennis en vaardigheden van de betreffende medewerker, maar wellicht nog belangrijker: je hebt gedurende deze periode tevens de mogelijkheid iemand echt te leren kennen en te bepalen of hij of zij in de bedrijfscultuur past. In deze situatie draagt Mainfield zorg voor het juridisch werkgeverschap en de afdrachten en werkgeversrisico’s.

De medewerker in kwestie heeft bovendien hiermee een prachtkans om een nieuwe ervaring op te doen, het bedrijf te leren kennen en deze periode te benutten om een vast contract af te dwingen. Daarmee gaan comfort en flexibiliteit hand in hand.

Projectmatige detachering

Voor tijdelijke capaciteitsvraagstukken beschikken wij over een pool van goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers met ervaring in de sector. Bij behoefte van tijdelijke aard kunnen wij deze medewerkers inzetten om opdrachtgevers gedurende een bepaalde periode te ontzorgen. Mainfield draagt hierbij zorg voor het juridisch werkgeverschap en is dus verantwoordelijk voor afdrachten en werkgeversrisico’s. Flexibiliteit en comfort gaan hierbij hand in hand, want het is zeer eenvoudig om de detacheringsperiode te verlengen of vroegtijdig te beëindigen.

Werving & selectie

Bij deze vorm van dienstverlening verzorgt Mainfield het totale proces met betrekking tot het werven en selecteren van de juiste medewerkers voor een bepaalde functie binnen de organisatie. De medewerker treedt na deze procedure rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever. Dit is mogelijk bij functies met een jaarsalaris vanaf 45.000 euro.

Interim-professionals / freelance

Mainfield beschikt over een uitgebreid en gespecialiseerd netwerk van ervaren professionals die ingezet kunnen worden om tijdelijke capaciteitsvraagstukken op te lossen. Mainfield draagt zorg voor alle administratieve verplichtingen en facturatie.

Vragen? Neem dan contact met ons op!Contact opnemen
Kunnen wij je helpen?

Laat een bericht achter

Popup
reCAPTCHA