Mainfield richt zich op de bemiddeling van zowel starters als ervaren professionals binnen de bouw, infra, installatietechniek en elektrotechniek. Onze opdrachtgevers zijn aannemers, ingenieurs- en adviesbureaus, installatiebedrijven, energiebedrijven en toeleveranciers. Afhankelijk van de wensen en ambities van onze opdrachtgevers en kandidaten bieden wij de volgende diensten aan:

Projectmatige detachering.
Ten behoeve van tijdelijke capaciteitsvraagstukken beschikken wij over een pool van goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers met ervaring in de sector. Bij behoefte van tijdelijke aard kunnen wij deze medewerkers inzetten om opdrachtgevers gedurende een bepaalde periode te ontzorgen.
Mainfield draagt hierbij zorg voor het juridisch werkgeverschap en is dus verantwoordelijk voor afdrachten en werkgeversrisico’s. Flexibiliteit en comfort gaan hierbij hand in hand, want het is zeer eenvoudig om de detacheringsperiode te verlengen of vroegtijdig te beëindigen.

Detachering richting een dienstverband bij onze opdrachtgever In veelvoorkomende situaties is het wenselijk een medewerker eerst een jaar (1700 uur) op detacheringsbasis in te zetten om vervolgens de mogelijkheid te hebben de medewerker kosteloos een dienstverband aan te bieden.
Zo heb je als opdrachtgever de gelegenheid om een goede inschatting te maken van de kennis en vaardigheden van de betreffende medewerker, maar wellicht nog belangrijker: je hebt gedurende deze periode tevens de mogelijkheid iemand echt te leren kennen en te bepalen of hij of zij in de bedrijfscultuur past. Ook in dit geval draagt Mainfield zorg voor het juridisch werkgeverschap en de afdrachten en werkgeversrisico’s.

De medewerker in kwestie heeft bovendien hiermee een prachtkans om een nieuwe ervaring op te doen, het bedrijf te leren kennen en deze periode te benutten om een vast contract af te dwingen. Wederom optimaal comfort en flexibiliteit.

Werving & selectie
Bij deze vorm van dienstverlening verzorgt Mainfield het totale proces met betrekking tot het werven en selecteren van de juiste medewerkers voor een bepaalde functie binnen de organisatie. De medewerker treedt na deze procedure rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever. Dit is mogelijk bij functies met een jaarsalaris vanaf 40.000 euro.
Interim-professionals / freelance. Mainfield beschikt over een uitgebreid en gespecialiseerd netwerk van ervaren professionals die ingezet kunnen worden om tijdelijke capaciteitsvraagstukken op te lossen. Mainfield draagt zorg voor alle administratieve verplichtingen en facturatie.